#CasinoLife
de Andreea Ion – Marketing&PR Manager Palace Casino Casa Vernescu
Palace Casino Casa Vernescu continuă sezonul schimbărilor! Știm, am tot spus. Dar dacă este adevărat, atunci de ce să nu o tot repetăm? Cum am putea descrie altfel toate noutățile pe care le-am avut în anul 2019? Știm sigur că suntem primii care au îndrăznit să ofere pariuri NO LIMIT (No limit ante, No limit bonus) sau 500 euro maxim pariu pe straight-up la ruleta Americană. Evenimentele și acțiunile de marketing au fost întodeauana un succes, iar feedback-ul clienților ne-a ajutat să ne dezvoltăm și să valorificăm potențialul unei locații precum Casa Vernescu.
O investiție importantă a avut loc în modificările de orgnaizare a activității, astfel puncte cheie precum casieria sau Restaurantul au fost reamplasate în locuri cu mult mai accesibile pentru clienții Palace. Unul dintre factorii importanțI ai strategiei anului 2019 a fost creșterea calității și a satisfacției în urma serviciilor. Zona principală de gaming a fost reamenajată, primind un autentic bar, cu toate serviciile oferite mult mai rapid, la solicitările imediate ale clienților.
Următorul pas spre creșterea calității serviciilor este acela legat de zona de “Food”. Cu siguranță majoritatea cunosc faptul că într-un casino live, în România, orice persoana ce intră poate beneficia gratuit de serviciile de Food & Baverage. O bună perioadă de timp acest lucru a funcționat cât se poate de normal, însă din păcate s-a ajuns de multe ori în situații în care serviciile gratuite au fost abuzate.
După o lungă analiză a ceea ce se poate face versus impactul asupra calității serviciilor, echipa de management Palace Casino a hotărât să aducă schimbări inclu siv în acest segment. Astfel, din toamnă vom avea noutăți inclusive în această direcție. Va fi un proces mai lung, probabil nu foarte ușor de realizat, însă suntem convinși că rezultatul va fi exact ceea ce ne dorim: posibilitatea creșterii serviciilor pe segmentul Food & Baverage pentru clienții Palace Casino.
Toate detaliile despre noul concept de “Restaurant Area” by Palace Casino vor fi dezvăluite începând cu luna august. Între timp, alături de revista Casino Life & Business Magazine am început o serie de prezentări video scurte, reale 100%, pe canalul de YouTube “Casino Magazine”. Subiectul? Poate cel mai vizionat pe canalele YouTube – Secretele Bucătarului. Despre Vincenzo putem spune că face parte din echipa noastră de foarte mult timp, și este pentru noi un Executive Chef ideal. Cu experiență atât în Horeca cât și în zona de Food – casino land-based, Enzo a pregătit cu drag și pasiune un meniu complet ce va putea fi descoperit de către clienții Palace zilnic. Până atunci, în seria “Secretele bucătarului”, vom dezvălui preparate ușor de realizat, cât și rețete. Ne dorim, și credem că am reușit să oferim clienților o experiență completă.
Însă important este – pentru noi – că mesajul pe care îl transmitem celor ce nu ne-au trecut pragul încă, să fie unul complex, la fel ca și experiența trăită. Încurajăm în mod continuu jocul responsabil, suntem alături de cei ce doresc să afle cât mai multe detalii despre acest proiect, și cu siguranță suntem alături de oricine ne solicită ajutorul. Ne dorim ca fiecare tutorial, sau fiecare postare din social media să transmită aceeași idee în care credem: suntem o locație high-class de entertainment. Suntem un Palat, un mic casino precum cel din Monte Carlo, în care ne placem să credem că am reușit să asigurăm o atmosferă plăcută, o experiență de joc unică, o zonă de distracție, în curând chiar un loc în care poți veni doar să descoperi noul meniu alcătuit de o echipă de profesioniști, special pentru cei ce doresc doar să deguste preparate culinare deosebite.
Aflați însă toate detaliile rămânând alături de noi, pe pagina oficială de Facebook: Palace Casino at Casa Vernescu Bucharest, sau pe Instagram Palace Casino at Casa Vernescu. Așteptăm oricând întrebări, sau sugestii, pentru că știm că doar împreună putem crește! O vară frumoasă și norocoasă să aveți!