Payments Solutions in iGaming

În calitate de unici parteneri media din România, ai evenimentelor organizate de către Eventus International, redăm comunicatul de presă primit pe adresa redacției privind webminarul Payments Solutions in iGaming:

Echipa de la Eventus International este încântată să continue ceea ce fac cel mai bine – să livreze clienților conținutul industriei de nivel mondial – printr-o serie de webinar în desfășurare.

Sunteți invitați să participați la sesiunea webinar din această săptămână în care în lumina reflectoarelor sunt soluțiile de plată din iGaming.

Payments Solutions in iGaming – From Challenges to Execution
Data: 29 Aprilie 2020
Ora: 11:30 GMT | 7:30 am ET | 12:30 pm UK | 01:30 pm CET
Moderator: Viktoria Soltesz, Founder, PSP Angels
Acest webinar va prezenta o analiză a procesului de plată integrat în iGaming, de la securizarea conturilor de comercianți cu risc ridicat și găsirea partenerului adecvat de procesare a plăților, până la explorarea celor mai inovatoare platforme de plată pentru clienți, de exemplu, site-uri cu plată electronică, depozite cu carduri și multe altele. Ședința va analiza în continuare modul în care băncile evaluează riscul și la ce privesc înainte de a deschide un cont pentru clienții de jocuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți din industria jocurilor de noroc – înregistrați-vă prezența la https://www.eventus-international.com/ei-online

– Obțineți oportunitatea de a interacționa cu alți participanți înregistrați
– Primiți răspunsuri la întrebările dvs. de la experți din domeniu
– Prezentările vor fi disponibile pentru participanții înregistrați
– O înregistrare a webinarului va fi disponibilă la cererea participanților înregistrați

Lista următoarelor webminarii organizate de Eventus International este disponibilă AICI