Eventus International ONLINE Webinars

În calitate de unici parteneri media din România, ai evenimentelor organizate de către Eventus International, redăm comunicatul de presă primit pe adresa redacției privind următoarele webinarii online Eventus International:

Echipa de la Eventus International este încântată să continue ceea ce fac cel mai bine – să livreze clienților conținutul industriei de nivel mondial – printr-o serie de webinar în desfășurare.

În următoarele săptămâni nu vor lipsi discuțiile antrenante pe probleme pertinente în industria jocurilor de noroc, conduse de liderii pieței globale.

Aici veți găsi un program de webinarii viitoare care acoperă o varietate de subiecte legate de industrie în diferite regiuni.

Payments Solutions in iGaming – From Challenges to Execution
Data: 29 Aprilie 2020
Ora: 11:30 GMT | 7:30 am ET | 12:30 pm UK | 01:30 pm CET
Acest webinar va prezenta o analiză a procesului de plată integrat în iGaming, de la securizarea conturilor de comercianți cu risc ridicat și găsirea partenerului adecvat de procesare a plăților, până la explorarea celor mai inovatoare platforme de plată pentru clienți, de exemplu, site-uri cu plată electronică, depozite cu carduri și multe altele. Ședința va analiza în continuare modul în care băncile evaluează riscul și la ce privesc înainte de a deschide un cont pentru clienții de jocuri.

Tiding Over the Economic Crisis in India Post COVID-19
Data: 6 Mai 2020
Ora: 17:30 IST | 12:00 00 GMT | Ora 8:00 ET | 13:00 UK | 14:00 CET
Pandemia COVID-19 a creat o criză economică fără precedent în întreaga lume. Acest webinar va discuta despre situația economică din India în lumea post corona și despre măsurile de stimulare și reformele pe care guvernul ar trebui să le întreprindă pentru a atenua suferințele a milioane de cetățeni care s-ar confrunta cu șomajul și penuria din cauza crizei.

Exploring Sports Betting Opportunities in West Africa
Pre-event webinar for Sports Betting West Africa+

Data: 13 Mai 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
Webinarul SBWA + va explora cele mai recente informații despre inovațiile pariurilor sportive. Ce funcționează și ce nu funcționează? Se va discuta despre viitorul industriei pariurilor sportive din Africa de Vest. Se va face lumină asupra modului în care operatorii și furnizorii pot intra pe aceste piețe. Panelul nostru va analiza care sunt cele mai populare jocuri în Africa de Vest acum. Se preconizează că acesta este un webinar foarte vizibil găzduit de un grup de experți lider în industrie.

Virtual Sports – an established product with a new dawn and fresh opportunity
Data: 14 Mai 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
Deși nu este un produs nou, sporturile virtuale au fost catapulte în industria de iGaming în lumina reflectoarelor, în urma eliminării sporturilor pe tot globul. Acest webinar va explora de ce a devenit atât de important pentru operatori și dacă va rezista testului timpului când va reveni sportul.

How to keep customers and employees engaged during lockdown’ – the business case for diversity and inclusion
Data: 20 Mai 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
În această sesiune, grupul va explora oportunitățile de implicare a consumatorilor în gândirea produsului în această perioadă de blocare și va discuta despre modalitățile de re-strategie a gândirii de afaceri. Dialogul se va concentra, de asemenea, pe agilitatea întreprinderilor din industrie pentru a transforma practicile de muncă pentru a promova diversitatea și includerea la locul de muncă.
Webinarul reunește un grup de experți din industria jocurilor de noroc pentru a examina adoptarea de noi metode care pot înlocui vechiul mod de a face lucrurile, mergând înainte.

Exploring iGaming Opportunities in Germany
Pre-event webinar for iGG (iGaming Germany)

Data: 27 Mai 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
În ultimele câteva luni au fost înregistrate o mulțime de evoluții pe frontul de iGaming din Germania și cu întreruperea recentă a procesului de licențare a pariurilor sportive din țară, regiunea a devenit un punct important în industrie. Acest webinar va evalua starea actuală a iGaming în Germania, în timp ce va explora oportunitățile prezentate pe această piață.

One-Day Virtual iGaming Conference
Data: 3 Iunie 2020
Ora: 11am SAST| 9am GMT | 5am ET | 10am UK | 2pm CET
Conferința virtuală va consta în:
2 Prezentări
2 Paneluri
3 Pauze
4 Prezentări video de produse
Conferința este estimată să se încheie până la 18:00 SAST.

Exploring iGaming Opportunities in Chile
Pre-event webinar for CiG (Chile iGaming)

Data: 10 Iunie 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
Piața iGaming din America Latină a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii ani. Chile iGaming 2021 va examina provocările cu care se confruntă operatorii de jocuri și furnizorii (soluții de plată pe teren, pariuri sportive și plată) și va discuta piața actuală de jocuri din regiunea Americii Latine. Acest webinar pre-eveniment pune accentul pe evoluțiile din Chile și va explora oportunitățile din industria iGaming din Chile.

Exploring iGaming Opportunities in Scandinavia
Pre-event webinar for Scandinavian Gaming Show

Data: 24 Iunie 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
Cu țările scandinave care oferă cea mai înaltă calitate a vieții, precum și o piață în plină expansiune a jocurilor online, regiunea prezintă un interes imens pentru profesioniștii din industrie, în ciuda reglementărilor stricte.
Acest webinar pre-eveniment va reuni experți de top la nivel mondial în domeniul jocurilor pentru a evalua potențialul din arena iGaming scandinavă.

Exploring iGaming Opportunities in Francophone Africa
Pre-event webinar for Gaming Expo Francophone Africa

Data: 1 Julie 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
Industria jocurilor online din Africa a înregistrat o creștere rapidă în ultimii ani cu un interes accentuat pentru iGaming în țările africane francofone. Ca un eveniment pre-eveniment Gaming Expo Francophone Africa 2021, acest webinar va reuni un grup de experți din industrie pentru a evalua oportunitățile de iGaming în Africa Francofonă.

Pre-event webinar for the International Lottery Play Summit
Data: 8 July 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
International Lottery Play Summit s-a încheiat cu succes în februarie 2020 la Dubai. Evenimentul a pus scena pentru ediția viitoare din 2021, care urmează să adune profesioniști apreciați din industria loteriei, părți interesate din Emiratele Arabe Unite și împrejurimi. Acest webinar pre-eveniment va evalua starea actuală a pieței globale a loteriei și va discuta despre tendințele și oportunitățile din acest sector.

Pre-event webinar for AI In Gaming
Data: 15 July 2020
Ora: 12:00pm GMT | 8am ET | 1pm UK | 2pm CET
Există o multitudine de moduri în care AI converg cu jocurile online. De la experiența îmbunătățită a clienților la jocurile responsabile, utilizarea AI în jocurile online este nelimitată. Webinarul va discuta modul în care AI revoluționează peisajul jocurilor, va examina provocările aduse și va explora soluțiile viitoare.

Înscrieți-vă acum pentru a beneficia de perspectivele experților care vor fi împărtășite în timpul acestor discuții!
Pentru a vă înregistra, accesați https://www.eventus-international.com/ei-online

Deveniți sponsor:
Acum aveți ocazia să profitați de site-urile noastre web și să vă promovați brandul devenind sponsor.
Obțineți un logo și o plasare a profilului companiei în timpul seminariilor noastre web.

Contactați acum Eventus International pentru a afla cum poate beneficia compania dvs. la EI ONLINE:
Contactați directorul de marketing al Eventus International, Lou-Mari Burnett, pentru a vă dezvolta afacerea prin EI ONLINE cu pachetele noastre de sponsorizare.
Lou-Mari Burnett
Director de marketing
Eventus International
E-mail: loumari@eventus-international.com