Cea de a patra etapă a turneului de poker live, PokerFest din actualul sezon, cel de al treilea, a început luni la București, la Hotelul Howard Johnson.

Nu mică ne-a fost mirarea să-l vedem printre jucătorii satelitului început ieri, pe cel mai dur judecător al popularului concurs de televiziune, MasterChef și anume pe Chef Sorin Bontea.

Sorin Bontea s-a apucat de bucătărie la 16 ani, în 1986, când a picat treapta a doua la liceu.

S-a angajat la un restaurant din centrul Bucureştiului, Minion, şi s-a înscris la liceu la seral.

A lucrat apoi o vreme la o Gospodina, apoi a revenit la Minion, restaurant unde se gătea în principal în stil franţuzesc.

După un timp s-a mutat la restaurantul cu specific chinezesc al unui hotel cunoscut din Bucureşti, iar în 1998 a început să lucreze pe vase de croazieră.

A gătit pe mările şi oceanele lumii vreme de 8-9 ani.

În restaurantele care găteau pentru peste 3.000 de pasageri, juratul a lucrat cu chefi francezi, italieni, austrieci, germani, indieni, malaiezieni ori filipinezi.

„Cred şi sper că am luat ce era mai bun de la fiecare”, spune Sorin Bontea.

În prezent lucrează la un restaurant din incinta hotelului bucureștean Radisson.

Până acum a gătit de-a lungul timpului pentru staruri precum Nicolas Cage, Jean Claude van Damme, Roger Moore, Jon Bon Jovi, Tom Jones sau Madonna.

Vrem sa felicităm, pe acestă cale, organizatorii, având în vedere că acest unic eveniment de poker atrage, de la etapă la etapă, tot mai mulți jucători și tot mai multe vedete.

Ca și pănă acum, revista noastră, Casino Life & Business Magazine este Partener Media al evenimentului și vă va ține la curent cu cele mai noi amănunte aparute.

Sursă foto: Pokerfest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.