Casino Life & Business Magazine, prima revistă din industria de gambling din România, promovează, așa cum știți, deja, evenimentele cultural educative de calitate și cu un grad de originalitate foarte înalt.
Astfel revista noastră a devenit Partener Media al proiectului maraton, de educație culinară, intitulat: 50 de săptămâni în bucătăriile lumii.
Prin acest parteneriat, ca și la cele anterioare, Casino Life & Business Magazine, caută să vină în sprijinul clienților și partenerilor săi tradiționali, și nu numai, pentru promovarea imaginii și intereselor acestora, prin pătrunderea în numeroase și diferite nișe de piață, nișe care pot aduce beneficii atât nouă cât și partenerilor noștri.
Prima oprire a acestui original proiect este Petrecerea Indiană ocazionată de lansarea programului de educație culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii”.
Petrecerea va avea loc joi, 30 ianuarie 2014, de la ora 19, la restaurantul indian Taj, Calea 13 Septembrie, nr.127 – 130, Bucuresti, Sector 5.
Pe durata Petrecerii Indiene va fi prezentat proiectul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” in timp ce vor fi degustate cele 3 reţete specifice bucătăriei indiene, promovate in luna ianuarie.
Programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” se deruleaza in perioada ianuarie – decembrie 2014 în parteneriat cu Arpis și Kotanyi Romania cu scopul de a promova 50 de rețete culese din cele mai cunoscute 12 bucătării ale lumii.
Programul de educație culinară este sprijinit de 12 restaurante diferite care vor prepara și oferi publicului rețetele specifice fiecărei bucătării.
Prima bucătărie internațională ale cărei reţete au fost descoperite și promovate în cursul lunii ianuarie este bucătăria indiană, reprezentata de restaurantul Taj.
Vom reveni cu imagini de la acest eveniment în ediția 49/februarie din Casino Life & Business Magazine, ediție ce va aparea pe piață în zilele următoare.