Casino Life & Business Magazine, in calitate de partener media al evenimentului, invita iubitorii muzicii clasice marti, 6 noiembrie incepand cu ora 19:00 la Ateneul Roman pentru a-si bucura auzul si, de ce nu, sufletul, cu armonia unor sunete sublime redate cu virtuozitate de pianistul rus Boris Berezovsky.
Pentru a satisface cererea publicului, organizatorii au suplimentat numarul de locuri pentru concertul de marti seara cu strapontine. Astfel, biletele pentru noua categorie de loc pot fi achizitionate la pretul special de 150 lei/bilet de la punctele de vanzare Vreau Bilet si online prin www.vreaubilet.ro .
Castigandu-si in repetate randuri titulatura de inalta onoare – “cel mai bun instrumentist”, oferit de institutii media si publice importante (ex: BBC Music Magazine Awards), Boris Berezovsky le va oferi celor prezenti un recital de pian de exceptie din cuprinsul caruia nu vor lipsi compozitii semnate de: Chopin, Brahms, Ravel, Liszt si multi altii.
Dexteritatea fantastica a degetelor, claritatea ritmica, controlul total pe care il exercita asupra instrumentului ii permit schimbari bruste de caracter ce uimeste auditoriul.
Boris Berezovsky se regaseste frecvent in concertelor desfasurate la Filarmonica din Berlin, Concertgebow şi Royal Festival Hall din Londra, pe marile scene ale Europei precum Théatre des Champs-Elysees din Paris, Palatul de Arte Frumoase din Bruxelles, Konzerthaus din Viena sau Megaron din Atena.
Deseori, numele pianistului este confundat cu unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din Rusia, magnat ce poarta acelasi nume.
Pe langa pasiune apentru muzica, Boris Berezovsky este un impatimit al jocurilor de noroc. Ori de cate ori I se iveste ocazia intra in marile cazionuri pentru a-si incerca norocul la ruleta sau poker.
Artistul declara intr-un interviu ca “Pianul si ruleta au un numitor comun. Regulile sunt aceleasi, dar jocul se schimba de fiecare data. Fiecare joc este unic chiar daca il joci de mai multe ori. In cazul pianului este la fel. Trebuie sa respecti regulile, iar rezultatul este intotdeauna diferit. “